ЕЛЕКТРОННА БІБЛІОТЕКА Субота, 20.04.2024, 16:30
Меню сайту
Свята та події
Календар свят України. Мова ділового спілкування
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 3 » Останні надходження, січень 2015
12:24
Останні надходження, січень 2015
В.С.Доцяк Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів. Н.Й.Дуброва Безпека життєдіяльності на транспорті. Л.Д.Кришемінська Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів. І.В.Гуменюк Обладнання та технології зварювальних робіт. Технічне креслення та компютерна графіка.
Переглядів: 631 | Додав: Nik7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Корисне
  • Читати книги онлайн
  • Вікіпедія
  • Всеукраїнська електронна бібіліотека
  • Українська бібліотека "Джерело"
  • Знання про Україну
  • Українська бібліотека
  • Тести ЗНО
  • Радіо онлайн
    Copyright Nik Gerasimenko © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz